Kinderen zijn welkom

Bij de Rehobothkerk heten we gezinnen met open armen welkom. We begrijpen dat de aanwezigheid van kinderen een speciale zorg en aandacht vereist, en we willen ervoor zorgen dat zowel ouders als kinderen zich thuis voelen in onze gemeenschap.

Voor de jongsten: oppasdienst

Tijdens onze kerkdiensten bieden we een speciale oppasdienst aan voor de allerkleinsten, zodat ouders met een gerust hart de dienst kunnen bijwonen. Onze toegewijde oppasmedewerkers zorgen voor een veilige en liefdevolle omgeving, waar de kleintjes kunnen spelen en rusten terwijl ouders genieten van de dienst.

Voor kinderen tot groep 6: King’s Kids

Speciaal voor kinderen tot groep 6 organiseren we tweemaal per maand de ‘King’s Kids’ kindernevendienst. Hier krijgen de kinderen de kans om op een leuke en interactieve manier meer te leren over het geloof. Onze enthousiaste begeleiders staan klaar om de kinderen te inspireren en betrekken bij Bijbelse verhalen, liedjes en creatieve activiteiten.

Samen in de dienst

Uiteraard zijn kinderen van alle leeftijden van harte welkom om de kerkdienst bij te wonen samen met hun ouders. We begrijpen het belang van gezinsgemeenschap en moedigen ouders aan om hun kinderen mee te nemen naar de dienst.

Wij geloven in een liefdevolle gemeenschap waarin elke generatie zich gewaardeerd voelt. Mocht je vragen hebben of specifieke behoeften voor jouw gezin, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de Rehobothkerk, waar geloof en gezin samenkomen.